Voorwaarden 

 Breek nu los uit de sleur en ga vanaf nu gemotiveerd aan uw succes werken!

 De 101 korte motiverende en inspirerende verhalen

met bewezen succesprincipes helpen u erbij.  

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

Het E-boek en de bonussen worden via E-mail uitgeleverd in PDF formaat. Ze zullen te lezen zijn met het Gratis Acrobat Reader versie 4 en hoger.

Het E-boek en de bonussen worden pas uitgeleverd nadat u betaald heeft.

Betalen kan via bankoverboeking of via Paypal.

100% tevredenheidsgarantie!

Als u niet tevreden bent, dan kunt u binnen 60 dagen na uw betaling uw geld terugvragen.

Als u kiest voor een overboekingsmethode waarde de bank kosten in rekening brengt die bij een beroep op garantie niet teruggehaald kunnen worden, dan krijgt u bij een beroep op de garantie uw geld minus de bankkosten van ons overgemaakt.

Het beroep op de garantie is zonder verdere vragen. Wel moet u zich realiseren dat dit beroep van u op de garantie geregistreerd zal worden. Het kan gevolgen hebben voor de toekomstige beschikbaarheid voor u van producten en aanbiedingen van Pro Gain BV en haar partners.

Als u een verkeerd of onjuist E-mail adres doorgaf, moet u zelf contact met ons opnemen. Normaal gesproken heeft u binnen 48 uur na betaling uw E-boek binnen. Kijkt u ook uw spamfilter na op ontvangst van het E-boek en de bonussen.


Het is mogelijk om deel te nemen in het partnerprogramma. Over alle via het systeem aangeleverde verkopen wordt u dan vergoeding verstrekt.

Het is niet toegestaan om het E-boek en de bonussen, in welke vorm dan ook, aan anderen ter beschikking te stellen. Als anderen interesse hebben, verwijst u ze dan alstublieft door naar www.capcess.nl.

Bent u tevreden, vertel het voort. U kunt uw vrienden en kennissen verwijzen naar www.capcess.nl. Alvast hartelijk dank hiervoor.

Interesse in ons partner programma? Verdien nu 33% op iedere verkoop.

Partnerprogramma voorwaarden:

De partners krijgen 33% (5,00 euro incl BTW) per verkocht E-boek. Dit wordt eens per maand betaalbaar gesteld nadat de garantietermijn is verstreken.

De partners krijgen van Pro Gain BV een affiliate URL toegewezen. Het enige wat u hoeft te doen is daar op een legale manier bezoekers naar toe te verwijzen.

Binnenkort meer informatie over het partnerprogramma!

 


Bestel het E-boek hier!

 

Pro Gain BV  KvK 17254080  Bereklauw 15  5684 JM  BEST, Nederland